суботу, 9 липня 2016 р.

День народження у стилі "СМАЙЛ")))(Частина I)

(12-тиріччя старшого сина)

Тематический день рождения .

Не пройшло і 3-х місяців, як я сіла дописувати цей святковий пост...... (соромно, але ж весь цей час він був майже дописаний і лежав у чернетках.....). Вибачте мені всі, хто на нього так чекав ще у квітні (а я знаю, що чекали,,,,,), як-то кажуть  "ось і дочекалися!!!!!"))))
Вмощуйтесь зручніше , бо тексту (та й фотографій), аж ............................на два пости!!!!)))


Початок свята  відбувся в середу, і якось так склалось, що і святкування з друзями відбулось під "Смайловим" настроєм..... на вихідних.

Так, у неділю іменинник чекав гостей, серед яких: 2 дівчинки, 2 однокласника та молодші брати))) (а ще під вечір прийшли найближчі родичі). Тобто, намічалась команда різних за віком, але схожих за інтересами дітей-підлітків. Було вирішено розважати їх цікавими змаганнями та конкурсами.

Підготувавши деякий реквізит, трохи цікавенького оздоблення та пакуночки з солоденькою подякою для друзів, ми радо зустрічали наших гостей!!!!
Так, як деякі діти між собою були не знайомі (а я зауважу, що це стосувалось дівчаток та однокласників Максима) то між ними трохи був трохи напружливий настрій (вони вже хотіли кучкуватися -"мальчики направо, девочки  на лево..."))))), то спочатку зробили  прикольну фотосесію, де діти розкріпостилися, та вже добряче насміялись. (зауважте, і не тільки діти!!!!)


 















Спочатку кожен сам вибирав собі маску, а потім придумали: хтось закриває очі а всі інші йому прикладують, що хотять, тоді учасник відкриває очі і його фотографують, і вже тоді він дивиться на що він був схожий))))




До гри залучились й усі інші гості)))) ніхто не залишився байдужим чи сором"язливим....



Отже, це заняття зайняло в нас чимало часу, але всі діти роззнайомились і мали дуже гарний грайливий настрій....
І так,  почнемо з конкурсів: всього 10 конкурсів, кожен учасник грає за себе(тобто не командна гра), заробляють бали і записуємо у таблицю. Бали - мінімальний (за участь) -3, максимальний -5 б. Музику для конкурсів брали тут !

1. Тістечко на лобі)))
Раунд -1 хвилина, приймають участь всі гравці, пачка печива-тістечка.
Треба на лоб покласти тістечко-печиво і за допомогою мімічних м"язів доставити його до рота!!! Руки Категорично не можна втручати!!!
У нас впорались 2 гравці!))) А інші теж Молодчинки так намагались впоратись!!!

І все це під веселу музику!!!)))

-Ну як це ти зробив????
 2. M&M’s.
Раунд -1 хв., гравців - по 3, цукерок - по 25 шт.
Із однієї чашки за допомогою соломинки перемістити всі цукерки в іншу за 1 хвилину. Після конкурсу з"їсти свої цукерочки))
У нас  впорались 3 дитини!!!! 



 3.Пінг-понг.
Раунд -1 хвилина, гравців по 3, м"ячики для пінг-понгу -18шт (по 6 на гравця), лотки від яєць - 3шт.
М"ячі можна замінити на яйця від кіндерів))
Треба за хвилину  на відстані (приблизно 1,5-2 м) попасти М"ячиками у лотки, так щоб вийшла  лінія з 3 шт, у будь-якому напрямі.
В цьому конкурсі у нас також 3 переможці))



4.Монетки.
Це також доволі цікавий конкурс.
Раунд - 1 хв., гравців 2-3, треба копійки (будь-якого номіналу,  але щоб однакові) у мене були по 1 копійці 25 шт на кожного гравця.
Завдання - за одну хвилину за допомогою однієї руки скласти монети в стовпчик.))
Знову 3 перемоги!!!!))
Дуже зосереджене( майже медитативне ) заняття........ і  здавалося б, що складного.... а вже і не все так просто!!!
Але ж наші гості МОЛОДЦІ!!!!!
Продовження буде......................................

1 коментар: